C A R T A CARTA.ro

Complex Hotelier PERLA 4s

Complex Hotelier PERLA - Descriere

Complex Hotelier PERLA Complex Hotelier PERLA Complex Hotelier PERLA Complex Hotelier PERLA
Complexul Hotelier PERLA este o unitate de turism situata in centrul orasului, care dispune de o baza materiala compusa din:
- 100 camere, dintre care: 73 camere cu paturi matrimoniale;
- 10 camere cu paturi separate;
- 15 apartamente;
- 2 apartamente lux, repartizate in trei hoteluri de categoria 3 stele: Perla 1, Perla 2, Perla 3; si un hotel de categoria 4 Stele: Perla 4.
De menionat ca fiecare camera este dotata cu instalatii de incalzire si sisteme de climatizare proprii, cu TV-cablu, internet, linie telefonica internaionala.
- Turistii beneficiaza de: room-service, sala fitness, piscina si internet wireless gratuit. restaurant cu 40 locuri in cadrul Hotelului Perla 1, restaurant cu 100 locuri in cadrul Hotelului Perla 2, restaurant cu 60 locuri la Perla 3 "Pommo d'oro"
Restaurantele si terasele ofera o ambianta placuta si de asemenea posibilitatea organizarii, la cerere, de mese festive, cocktail-uri si party-uri, punand la dispozitia clientului de la meniurile traditionale pana la cele mai diversificate meniuri internaionale.
Bar de zi cu o capacitate de 40 locuri, "Milano cafe" sala de conferinte de 120 locuri in cadrul Hotelului Perla 4, Sala de conferint este dotata cu sistem de climatizare, aparat de sonorizare, videoproiector, flip-chart si ecran de proiectie.
Servicii la cerere: sauna, masaj, solar, sunt disponibile la parterul Hotelului Perla 4.
Hotelurile Perla dispun de parcari proprii cu paza permanenta.

Cartea de Oaspeți Complex Hotelier PERLA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login