C A R T A CARTA.ro

Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE 4s

Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE - Descriere

Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE
Hotel Boutique Casa del Sole va ofera o gama larga de facilitati: Living-ul, un loc confortabil cu fotolii comode si cu semineu deschis asigura momente placute de relaxare si conversatie.
Locatia noastra va ofera 6 camere Single , 8 camere twin, 8 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere Studio si 1 Apartament, toate fiind amenajate cu gust, intr-un decor clasic cu elemente vintage.
Fiecare camera este dotata cu un sistem propriu de climatizare, temperatura din camera putand fi potrivita dupa preferintele dumneavoastra si baie proprie.
Alte facilitati includ servicii de telefonie interna si internationala, legatura internet permanenta,wireless, sala de fitness, sauna, Jacuzzi si piscina.

Restaurantul Clasic Casa del Sole are decorul clasic, elegant, deschis si luminos in viziune iar atmosfera acompaniata de muzica ambiantala live.
Bucatarul va ofera retete traditionale si internationale, preparate cu talent si ingrediente de calitate, iar ospatarii o servire impecabila.

Organizam de asemenea si petreceri private, zile de nastere,botezuri, aniversari, cina romantica, sau alte evenimente de tinuta.
Gratuit, oferim mirilor o camera cu un pat matrimonial intr-un decor intim si romantic, iar la botezuri o camera cu un patut pentru odihna copilasului dvs.

Daca nu puteti veni dumneavoastra la noi, venim noi la dumneavoastra cu un catering de inalta clasa.

Capacitate: 100 – 120 de locuri
Restaurantul Rustic va pune la dispozitie 40 de locuri
- terasa (80 de locuri)
- terasa separeu (18 locuri)

Cartea de Oaspeți Hotel BOUTIQUE CASA DEL SOLE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login