C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ELISEI - CARTA 0

Pensiunea ELISEI - CARTA - Descriere

Pensiunea ELISEI - CARTA Pensiunea ELISEI - CARTA Pensiunea ELISEI - CARTA Pensiunea ELISEI - CARTA
Ai gasit o pensiune in Timisoara, aceasta este Pensiunea Elisei situata pe strada Brancoveanu la numarul 70. Va asteptam la receptie pentru cazare la pensiune pentru ca dispunem de un numar mare de camere, dar puteti face si o rezervare direct la numerele de telefon.

Aflata la 4 minute de Gara de Nord Timisoara, 2 minute de zona centrala a orasului si la 35 minute de Aeroportul Timisoara, Pensiunea Elisei poate fi pentru dumneavoastra un bun partener alaturi de care va veti simti in siguranta si confortabil pe tot parcursul sederii in Timisoara, iar noi ne dorim sa va facem sa reveniti la Pensiunea Elisei oricand cu placere.

Pensiunea Elisei dispune de 27 spatii de cazare. Camerele au baie proprie, aer conditionat si sunt dotate cu TV, cablu TV, Internet wireless.

Restaurant Pensiune Elisei dispune de o sala cu o capacitate de 100 locuri. Sala dispune de un sistem de aer conditionat care asigura o buna recirculare si racire a aerului, important mai ales pentru zilele toride de vara.

Restaurant Pensiune Elisei din Timisoara organizeaza nunti, botezuri, receptii, aniversari si alte categorii de mese festive – banchete pentru licee si facultati, petreceri de revelion, pomeni sau orice alte ocazii speciale.

Meniul va fi discutat in functie de dorinta dumneavostra cu bucatarii nostri care va stau la dispozitie cu sugestii si recomandari astfel ca evenimentul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Cartea de Oaspeți Pensiunea ELISEI - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login