C A R T A CARTA.ro

Pensiunea NEXT 0

Pensiunea NEXT - Descriere

Pensiunea NEXT Pensiunea NEXT Pensiunea NEXT Pensiunea NEXT
Fie ca sunteti intr-o vizita de afaceri, un tur al orasului sau doar pentru relaxare, suntem onorati sa va oferim tot ceea ce este necesar pentru a avea un sejur minunat.

Hotel Next se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall.
Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa. Toate camerele au baie proprie, mini bar, aer conditionat, Tv.

Restaurantul hotelului va sta la dispozitie, avand meniu cu specific romanesc si international, intr-un ambient elegant. Daca sunteti intr-o vizita de afaceri veti aprecia posibilitatea conectarii la Internet, gratuit prin Wifi.

De asemenea, restaurantul nostru cu o capacitate de 40 de persoane va ofera posibilitatea organizarii de petreceri private, onomastice, botezuri, mese festive sau alte evenimente.

Ne caracterizam ca o gazda ideala, orientati spre calitatea serviciilor si incercarea de a multumi fiecare client. Masina dumneavostra va sta in siguranta in incinta parcarii private a hotelului.

Cartea de Oaspeți Pensiunea NEXT

18 locuri,
8 camere
din CARTA.ro:
0256 296 148
0733 078 226
Timișoara, Academician P. Negulescu 18 (fosta Bancii)
Contactează
Pensiunea NEXT »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login