C A R T A CARTA.ro

Pensiunea TIMISOARA - CARTA 3s

Pensiunea TIMISOARA - CARTA - Descriere

Pensiunea TIMISOARA - CARTA Pensiunea TIMISOARA - CARTA Pensiunea TIMISOARA - CARTA Pensiunea TIMISOARA - CARTA
Vino la noi! Ai Micul Dejun inclus in pret si pe deasupra la Restaurantul Pensiunii poti manca ce-ti doreste inima sau Meniul Zilei (2 feluri+apa+desert) la doar 14 lei, daca mai esti in Timisoara intre 11. 00 si 17. 00.

Fiind clasificata la categoria de trei stele, Pensiunea Timisoara va pune la dispozitie 27 camere dotate si utilate la cele mai inalte standarde. Confortul si intimitatea va sunt asigurate datorita amenajarii interioare si a finisajelor recente care creaza un cadru de neuitat. Camerele sunt de tip double, insa la cerere, ne putem adapta cerintelor dumneavoastra si va putem oferi varianta single. Ele fiind dotate cu aer conditionat, televizor, cablu tv, acces Internet Wireless gratuit, parchet, si baie proprie.
Servicii incluse in tariful de cazare sunt micul-dejun, taxa locala hoteliera si parcarea pazita.


Aflata la doar 5 minute de Gara de Nord Timisoara, si la 30 minute de Aeroportul Timisoara, Pensiune Timisoara ofera pe langa cazare in Timisoara in conditii de confort si relaxare optime si din bucataria romaneasca si internationala astfel incat zilele petrecute in Timisoara la pensiunea noastra sa va faca sa reveniti oricand cu placere.

Restaurantul nostru din Timisoara dispune de o capacitate de 150 locuri in doua sali. Pentru oraganizari de evenimente speciale in Timisoara cum ar fi nunti, botezuri, receptii sau aniversari punem la dispozitia dumneavoastra experienta si profesionalismul unei echipe de bucatari si ostapari.

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Pensiunea TIMISOARA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login