C A R T A CARTA.ro

Hotel GULLIVER DELTA RESORT 3s

Hotel GULLIVER DELTA RESORT - Descriere

Hotel GULLIVER DELTA RESORT Hotel GULLIVER DELTA RESORT Hotel GULLIVER DELTA RESORT Hotel GULLIVER DELTA RESORT
Hotelul se intinde pe o suprafata de 10 000 mp si are acces direct atat la bratul Sf. Gheorghe cat si la canalul Uzlina.

Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de neuitat cat si pentru a admira frumusetile naturii.

Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de neuitat cat si pentru a admira frumusetile naturii.

Tot pentru relaxare hotelul dispune de o piscina exterioara (18mx10m), cu zona de sezlonguri, umbrelute si terasa/bar unde se poate servi o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare.

Pentru companiile ce vor sa organizeze team building-uri/training-uri hotelul ofera si o sala de conferinte cu 40 de locuri.

Restaurantul are o capacitatea de 100 de locuri in interior si inca 70 de locuri pe terasa. Meniul restaurantului este cu specific pescaresc, in acelasi timp oferind variante si pentru cei care prefera preparatele din carne de pui, porc, miel sau vegetariene.

Camere

Genius Delta Resort 3* dispune de 29 de spatii de cazare, structurate intr-un corp de cladire principal si 4 vile astfel:

Corpul principal este compus din:

12 camere duble
3 apartamente – fiecare dormitor este compus din 1 dormitor + zona de living cu canapea extensibila.

Vilele:

14 apartamente cu 1 dormitor. Apartamentele sunt compuse din: 1 dormitor + zona de living cu canapea extensibila

Cartea de Oaspeți Hotel GULLIVER DELTA RESORT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login