Pensiunea TAMARIN 3

‹
›
, 25 camere, Uzlina, comuna Murighiol, judetul Tulcea

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima Deltei Dunarii, imbinand traditiile si felul de viata al localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate, in cadrul PENSIUNII AGROTURISTICE TAMARIN, clasificata la categoria „Pensiune agroturistica 3 margarete”, membru ANTREC.


COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN se afla situat in aria de acoperire a operatorilor de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote.

Cazare:

* 2 case de vacanta dotate cu centrala termica (apa calda + caldura), in camere duble, fiecare camera avand instalatie de aer conditionat, astfel:

* vila 1:
- parter: 2 camere duble cu baie fiecare
- etaj: 2 camere duble + 1 camera single cu baie pe palier
* vila 2
- parter: 2 camere duble cu baie pe palier
- etaj: 3 camere duble cu baie pe palier
* 3 casute duble ( 2 camere, grup sanitar, hol, aer conditionat)
* 10 casute, fiecare cu 2 paturi, grup sanitar si instalatie de aer conditionat;

Masa:

Mic dejun continental, dejun si cina cu specific pescaresc, la solicitarea turistilor se asigura meniuri pe baza de carne de porc, vita, pasare, legume, peste, etc., stabilit de comun acord seara pentru a doua zi.

Agrement:

Pescuit, admirarea florei si faunei Deltei Dunarii, trasee turistice, piscina, (deplasarea se face cu ambarcatiunile „Pensiunii Tamarin” si personal autorizat).
Traseele si locurile de pescuit sunt stabilite de Biosfera Deltei Dunarii. Acestea se aleg la fata locului, de comun acord cu personalul pensiunii.
Rezervarea locurilor pentru turisti individuali se va face cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea sejurului, iar pentru grupuri de turisti (minim 8 persoane) cu 14 zile inainte de inceperea sejurului.

Facilități în camere:

 •   camere cu aer condiționat
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   mic dejun la cerere
 •   demipensiune la cerere
 •   pensiune completă la cerere

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   piscină
 •   acoperire Telekom
 •   acoperire Orange
 •   acoperire Vodafone

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Uzlina, comuna Murighiol, judetul Tulcea

Cartea de Oaspeți Pensiunea TAMARIN

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it