‹
›
21 locuri, 10 camere, Valea Doftanei, str. Principala, nr. 404

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea Paradis este situata intr-o zona superba si linistita la iesire din comuna Valea Doftanei. Are la parter o bucatarie utilata pentru turisti, o sala de mese si un living cu televizor. Tot aici gasiti 3 camere duble matrimoniale cu baie proprie, TV si terasa.
La etaj sunt 4 camere cu pat matrimonial si o baie comuna, iar la mansarda 3 camere dintre care 2 duble matrimoniale si una tripla, cu baie comuna. Din camerele de la mansarda cu balcon se vede Vf. Secaria.

Se acorda reduceri pentru sejururi mai mari de 3 zile!!! Telefon 0731 665 364

Facilități în camere:

  •   camere cu balcon
  •   cablu TV

Facilități în unitate:

  •   living
  •   sală de mese
  •   bucătărie

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Valea Doftanei, str. Principala, nr. 404

Cartea de Oaspeți Pensiunea PARADIS

languages ro en de hu fr es it