C A R T A CARTA.ro

Casa GEORGIANA - CARTA 0

Casa GEORGIANA - CARTA - Descriere

Casa GEORGIANA - CARTA Casa GEORGIANA - CARTA Casa GEORGIANA - CARTA Casa GEORGIANA - CARTA
Casa Georgiana este situată în inima Bucovinei, în comuna Vama, judeţul Suceava, la 20 km de munții Rarău şi la 15 km de Mânăstirea Voroneț.

Casa Georgiana vă oferă 18 locuri de cazare în 9 camere duble şi twin, dintre care 5 camere cu baie proprie şi 4 camere deservite de 2 bai pe hol. Proprietatea dispune de grădină si terasă suspendată, ideale pentru petrecerea unor vacanţe la munte.

Din Vama se poate pleca în drumeţii pe masivul Rarău, masivul Giumalău, pe masivul Bistriţei, pe munţii Suhardului, etc. La cea mai apropiată pârtie de schi amenajată, aflată în Gura Humorului se poate ajunge cu mașina în 15 minute. Orașul Câmpulung Moldovenesc se află la 12 minute de mers cu maşina. Oraşul staţiune Vatra Dornei, aflat la 57 km de Vama este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna având 2 pârtii de schi.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Mănăstirea Voroneţ, Humor, Arbore, Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Dragomirna, Chilia săpată în stâncă a lui Daniil Sihastrul, Atelierul de ceramică neagră Marginea, Salina Cacica, Muzeul de ouă încondeiate Vama, Muzeul lemnului Câmpulung, Cetatea de scaun a Sucevei (50 km), Rezervaţia Pietrele Doamnei, Rezervaţia geologică, Rezervaţia Poiana Stampei. Parcul de aventuri Escalada, Complexul Agrement Ariniş (piscină interioară şi exterioară), Pârtia de schi Şoimul Gura Humorului, pârtiile de schi din Vatra Dornei.

Casa Georgiana pune la dispoziție un serviciu de transfer contra cost de la/la aeroportul Suceava aflat la 50 km. Cea mai apropiată gară se află chiar în localitate (aprox 2 km). Proprietatea pune la dispoziție o parcare privată gratuită.

Cartea de Oaspeți Casa GEORGIANA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login