C A R T A CARTA.ro

Hotel JAKUZZI 3s

Hotel JAKUZZI - Descriere

Hotel JAKUZZI Hotel JAKUZZI Hotel JAKUZZI Hotel JAKUZZI
Din acest an, acceptăm și tichete de vacanță!

Deschis în 2006, modernizat în permanență, Hotel Jakuzzi este locul ideal de cazare în Vama Veche. Aproape de plajă și departe de trafic și zgomot, este o alegere potrivită pentru familiile cu copii mici și nu numai. Cele 23 de camere duble sunt amenajate în stil shabby chic și îmbină nostalgia vechii Vămi cu confortul contemporan. Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu mai mulți copii.

Curtea interioară, spațioasă, este un refugiu cu vegetație luxuriantă, cu zone umbrite si gazon, cu hamace si sezlonguri. Închisă, oferă un plus de siguranță celor mici, care se pot bucura de locul de joacă. Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care încă mai are vegetație din abundență și care consideră armonia cu natura un „must have”.

Cazare în 23 de camere duble cu pat matrimonial/twin, spațioase, cu mobilier din lemn masiv rustic, antichizat, și inserții de rattan, pardoseală din gresie teracotă sau stone, tv LED cablu, minifrigider, aer conditionat, paturi confortabile, avand baie proprie cu cabină de duș, precum și balcoane individuale cu scaune, măsuță și umbrelă de soare cu vedere panoramica la mare.

Junior suite open space (fără spații delimitate), cu capacitate de 4-5 persoane, cu vedere la mare, terasă/balcon privat, baie proprie, tv-cablu, mobilier din lemn, masă, scaune și accesorii din bambus, minifrigider, cadă de baie pe colț, pat matrimonial, o canapea extensibilă, loc de dormit mansardat, aer conditionat etc.

Apartament 2 camere, dormitor, living și baie: pat matrimonial și canapea extensibilă, șifoniere spațioase, dressing, televizoare lcd, minifrigidere, aer condiționat, baie cu cadă pe colț, uscător de păr. Apartamentul este echipat cu mobilier modern, construcție 2012.

Apartament familial, perfect pentru vacanțele în familie, format dintr-un dormitor mare și loc de dormit mansardat spațios (scară interioară din lemn), apartament echipat cu mobilier modern, construcție 2012. Are vedere către mare, pat matrimonial, o canapea extensibilă mare și pat suplimentar, televizor lcd, minifrigider, , baie proprie cu cabină de duș, uscător, aer condiționat.

Facilități:
- Terasă deschisă cu coloane masive din piatră și marmură, acoperită cu țiglă stil pagodă, cu mese și canapele din lemn masiv. Capacitate de aproximativ 50 de persoane, unde se poate servi micul dejun în regim bufet suedez, cafea, băuturi răcoritoare, ceai etc;
- Parcare proprie;
- Loc de joacă pentru copii cu leagăn și topogan;
- Grătar;
- Hamac;
- Șezlonguri pentru relaxare și băi de soare în curtea interioară;
- Jocuri diverse: Air Hockey, Darts, Poker, Rummy, Table, etc;
- Acces WI-FI (zone acoperire limitate);
- Personal cunoscător a mai multor limbi străine;
- Pat suplimentar la cerere (contracost);
- Informații, trasee turistice;
- Spălat/călcat, reparat haine.

Cartea de Oaspeți Hotel JAKUZZI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login