Vila V V 2 CARTA 0

‹
›
20 locuri, 9 camere, Vama Veche, str. Midiei, nr. 2

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Situata pe malul marii, la 60 m de plaja, este compusa din cele 10 camere duble si 2 camere cu 4 locuri, cu baie proprie si acces separat din curtea interioara, amenajata cu gazon si plante decorative.

Camerele sint dotate cu pat matrimonial generos, televizor si frigider. Finisajele moderne asigura posibilitatea unei foarte bune intretineri si curatenii (gresie, faianta, zugraveli vinarom, timplarie pvc cu geam termopan si plasa tintari, usa metalica).

Avind o foarte buna termoizolatie si ventilatie in fiecare camera, nu este necesara utilizarea instalatiilor de aer conditionat.

In curte este amenajat un gratar si chiosc decorativ, cu mese, scaune si sezlonguri. Se asigura acces nelimitat la bucatarie si gratarul din curte.

In afara careului destinat petrecerii timpului liber de cca 500 mp pot fi parcate in curte 10 autoturisme.

Facilități în camere:

  •   frigider
  •   cablu TV
  •   camere cu baie

Facilități în unitate:

  •   bucătărie
  •   parcare
  •   foișor
  •   grătar

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Vama Veche, str. Midiei, nr. 2

Cartea de Oaspeți Vila V V 2 CARTA

0740 694 911
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it