Pensiunea ADE VINTILEASCA 0

‹
›
8 locuri, 4 camere, Vintileasca, jud. Vrancea

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 70 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiune aflată într-o zonă de munte minunată,in Satul Vintileasca din județul Vrancea, localitate aflată într-o zonă montană mai greu accesibilă, însă deosebit de frumoasă.Locul ideal pentru a-ti recreea mintea si trupul. Un mic colt de rai, departe de zgomotul si stresul cotidian.

Pensiunea are 4 dormitoare cu paturi duble, bucatarie complet utilata, baie si hol. In curte se afla un gratar rustic, leagan, un foisor si locuri de parcare.

Obiective turistice: Mănăstirea Muntioru, având preot stareț: Macarie Deșliu; Poiana Muntioru, zonă protejată datorită bulbucilor de munte; Cascada Muntioru;Pietrele fetei, cu o legendă interesantă; Lacul fără fund; Crucea Ciumaților; Vârful Furu, la capătul traseului anevoios se întinde o poiană și numeroase peisaje de poveste.

Pe platoul de la intrarea în localitate, oprindu-ne la umbra falnicilor plopi care mărginesc aici șoseaua de o parte și de alta, in apropiere se află unul dintre cele mai frumoase lacuri de pe valea Râmnicului: este vorba despre Lacul Mare sau Lacul fără fund.
Pe malul din apropierea șoselei este amenajat un mic parc al comunei, cu băncuțe și câteva alei de promenadă. Chiar pe marginea apei este construit un foișor unde anual cântă formațiile invitate la ”Zilele comunei Vintileasca”Drumeția către mănăstirea din poiana Muntioru,este o plimbare de câteva ore prin pădure care iti da ocazia sa admiri peisaje de poveste si totodata sa ne
dezmorțim încheieturile.
Cascada Montioru se afla ascunsă pe o vale din zonă, un obiectiv de o
frumusețe aparte .Cascada Muntioru se află la aproximativ cinci kilometri de satul Vintileasca, pitită într-o vale îngustă ce pleacă din masivul Muntioru.
Deși poartă același nume ca poiana Muntioru unde se afla manastirea cu acelasi nume, spre cascada Muntioru există o altă cale de acces, drum care nu are vreo legătură cu drumul forestier către poiana Muntioru.
Cascada ascunsă în valea dintre vârful Pietrii și coama Purcelul. Drumul este cu adevărat spectaculos: brazi înalți, poienițe înflorite, izvoare care susură din loc în loc pe marginea drumului, povârnișuri și stânci uriașe care păreau că stau să cadă, toate acestea le puteti admira în plimbarea spre cascadă.

Facilități în camere:

  •   încalzire centrală
  •   băi cu cadă

Facilități în unitate:

  •   bucătărie
  •   parcare
  •   foișor
  •   leagăn
  •   grătar

Oferte Speciale:

Localizare:

Vintileasca, jud. Vrancea

Cartea de Oaspeți Pensiunea ADE VINTILEASCA

0766 269 193
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it