încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Crăciun 2018 Fundu Moldovei
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
Vila CETINA
Ocupat de Revelion 2019
Cazare Fundu Moldovei, 12 locuri, 6 camere
Vila CETINA
12
locuri
Va invitam sa petreceti Craciunul la Fundu Moldovei. Iarna in Bucovina va va cuceri cu peisaje de basm, obiceiuri si traditii populare deosebite si, nu in ultimul rind, cu bucate delicioase, multe fiind specialitati locale. Va vom astepta cu mere coapte, pe care le puteti savura la gura sobei, si cu un pahar de vin fiert cu scortisoara. Saniile sunt pregatite pentru cei mici si mari. In [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei,
Casa ILEANA
Cazare Fundu Moldovei, 8 locuri, 4 camere
Casa ILEANA
8
locuri
Va invitam sa petreceti Craciunul la Fundu Moldovei. Iarna in Bucovina va va cuceri cu peisaje de basm, obiceiuri si traditii populare deosebite si, nu in ultimul rind, cu bucate delicioase, multe fiind specialitati locale. Va vom astepta cu mere coapte, pe care le puteti savura la gura sobei, si cu un pahar de vin fiert cu scortisoara. Saniile sunt pregatite pentru cei care vor sa-si aduca [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Zona Bucovina, Jud Suceava
Casa DIN DEAL
Ocupat de Revelion 2019
Cazare Fundu Moldovei, 10 locuri, 5 camere
Casa DIN DEAL
10
locuri
Va invitam sa petreceti Craciunul la Fundu Moldovei. Iarna in Bucovina va va cuceri cu peisaje de basm, obiceiuri si traditii populare deosebite si, nu in ultimul rind, cu bucate delicioase, multe fiind specialitati locale. Va vom astepta cu mere coapte, pe care le puteti savura la gura sobei, si cu un pahar de vin fiert cu scortisoara. Saniile sunt pregatite pentru cei mici si mari. In a [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Jud Suceava

CARTA.ro:
Fundu Moldovei
languages ro en de hu fr es it