încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Crăciun 2019 Mănăstirea Humorului
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
3s
Cazare Mănăstirea Humorului, 56 locuri, 23 camere
Oferta noastra de Craciun este de 313lei/pers adulta /zi respectiv 2500 lei de camera pentru 4 nopti cu demipensiune ,masa festiva si copii au gratuitate pana la 8 ani iar peste se plateste 100 lei/zi. Mesele se servesc la platou nu la portii cu bauturi din partea casei (afinata, tuica, vin), mancare traditionala. Obiceiurile din zona de sarbatori si spectacolele oferite de primariile din [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Stefan cel Mare, nr. 159, Zona Bucovina, Jud Suceava
Cazare Mănăstirea Humorului, 22 locuri, 8 camere
Piriu' Morii Manastirea Humorului**** VA INVITAM SA PETRECETI ALATURI DE NOI Craciun in BUCOVINA! la Piriu' Morii Pachetul cuprinde: MENIU SI EVENIMENTE TRADITIONALE 23 Decembrie Bine ati venit! Sosirea oaspetilor, cazare Ora 18 -Primirea invitatilor cu placinte poale-n brau. -Cina bufet cu preparate traditionale de la afumatoarea noastra, feluri reci si calde, de [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 272, jud. Suceava, zona Bucovina
3s
Cazare Mănăstirea Humorului, 73 locuri, 31 camere
Ofertă Crăciun 2019 Crăciun 2019 Hotel Floare de Colț *** Bucovina Ofertă Crăciun 2019 Mănăstirea Humorului Crăciun în Bucovina cu atmosferă de poveste Tarif: 1600 RON/persoană - sejur 4 nopți/5 zile *-10 % early booking până la 01.11.2019 Vă invităm să petreceți Crăciunul alături de noi într-un cadru special, în atmosferă de sărbătoare. Veți fi [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Chiliei, nr. 30, Zona Bucovina, Jud Suceava
Cazare Mănăstirea Humorului, 10 locuri, 5 camere
**Apartament 2 dormitoare cu bucatarie si baie proprie la 400lei/noapte,Apartament 2 dormitoare cu baie proprie-350lei/noapte,Camera dubla cu baie proprie pe hol 150lei/noapte,oferta valabila 3-4nopti cazare.Va asteptam in Bucovina cu o bautura traditionala din partea casei.
Mănăstirea Humorului, Str. Stefan cel Mare, nr. 60, jud. Suceava, zona Bucovina

CARTA.ro:
Mănăstirea Humorului
languages ro en de hu fr es it