încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Crăciun 2019 Maramureș
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
2s
Cazare Șieu, 23 locuri, 11 camere
Pachetul include masa festivă: - 900 ron / persoana ,pachet pe 5 zile si 4 nopti ( demipensiune + masa de Craciun inclusa in pret), in camerele cu baie comuna - 1000 RON /persoana pachet pe 5 zile si 4 nopti in camerele cu baie proprie , masa de Craciun inclusa in pret.festivă: Aperitiv cu bucate traditionale, ciorba, prajitura de casa, sarmale cu afumatura, friptura de [...] citește mai mult »
Șieu, str. Principala, nr. 885, Maramures
3s
Cazare Săcel, 86 locuri, 26 camere
CRĂCIUN 2019 IN MARAMURESUL ISTORIC LA PENSIUNEA KRISTAL*** PERIOADA: 23- 26 DECEMBRIE 2019 4 zile 3 nopti 1000 lei/ persoana TIP DEMIPENSIUNE, INTRARE CU CINA, IESIREA CU MIC DEJUN 15%reducere la plata integrala Va asteptam cu drag!
Săcel, str. Principala, nr. 1058, Maramures
Cazare Moisei, 47 locuri, 16 camere
Cazare cu demipensiune (intrare cu cină, ieșire cu mic dejun) preț: 300 lei/noapte/persoană Pachetul include masa festivă: Meniu masa festivă: aperitiv rece, ciorba radauteana/burta , friptura de porc cu pireu si muraturi , sarmale cu carnati, prajitura de casa si cozonaci Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: suc, apa,cafea Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: [...] citește mai mult »
Moisei, str. Principala, nr. 325, jud. Maramures
Cazare Borșa, 12 locuri, 5 camere
- 4 nopti cazare cu demipensiune si Masa Festiva de Craciun la pretul de 920 lei/persoana; Meniu masa festivă: aperitiv traditional bogat,gustare calda,ciorba,prajitura de casa,fructe. Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: apa plata,apa minerala,cafea. Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: horinca,vin si bere. Tarif copii: 0-6 ani gratuit, fara pat [...] citește mai mult »
Borșa, str. Baitei, nr. 2, jud. Maramures
Cazare Vișeu de Jos, 27 locuri
Liber de Crăciun 2019!!
Vișeu de Jos, nr. 1611, Jud. Maramures

CARTA.ro:
Maramureș
languages ro en de hu fr es it