C A R T A CARTA.ro

Cazare Paște 2018 Fundu Moldovei

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Paște 2018 Fundu Moldovei
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Zona Bucovina, Jud Suceava
Casa ILEANA
8
locuri
Va invitam sa petreceti Sarbatorile de Paste la Casa Ileana Va rugam sa ne contactati pentri mai multe detalii despre cazare si oferta. Bucovina este o zona cu o bogata incarcatura spirituala si totodata un loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor pascale. Oferta de Paste: demipensiune + masa traditionala de Paste, este valabila pentru grup de 8 personae. - 575 lei / [...] citește mai mult »
8 locuri, 4 camere
0
Cazare Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, jud Suceava
Casa LA MAMINA
8
locuri
Va invitam sa petreceti Sarbatorile de Paste la pensiunea La Mamina. . Bucovina este o zona cu o bogata incarcatura spirituala si totodata un loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor pascale. Oferta de Paste: demipensiune + masa traditionala de Paste, este valabila pentru grup de 8 personae. - 575 lei / persoana / pachet 3 zile - 725 lei / persoana / pachet 4 zile Rezervarea [...] citește mai mult »
8 locuri, 4 camere
0
Cazare Fundu Moldovei,
Vila CETINA
12
locuri
Va invitam sa petreceti Pastele in Bucovina, zona cu o bogata incarcatura spiritual si loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor Pascale. Vila Cetina este recent data in folosinta si ofera conditii deosebite de cazare in 6 dormitoare spatioase (5 bai) / living cu semineu / camera separata pentru servirea mesei / bucatarie complet utilata / terase. Afara: gratar / leagan / spatiu [...] citește mai mult »
12 locuri, 6 camere
0
Cazare Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Jud Suceava
Casa DIN DEAL
10
locuri
Va invitam sa sarbatoriti Sarbatorile de Paste in Bucovina! Oferta de cazare (vila la cheie) pentru grup 10 persoane - 2150 lei / 3 nopti sau 2650 lei / 4 nopti.
10 locuri, 5 camere

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login