încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Paște 2020 Fundu Moldovei
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

Cazare Fundu Moldovei, 10 locuri, 5 camere
Va invitam sa petreceti Sarbatorile de Paste in Bucovina la Casa din Deal (grup 10 persoane) Bucovina este o zona cu o bogata incarcatura spirituala si totodata un loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor pascale. Oferta de Paste - cazare (fara masa, vila la cheie - 3400 lei / toata vila / 3 zile - 4200 lei / toata vila / 4 zile - 4900 lei / toata vila / 5 zile Casa din [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Jud Suceava
Cazare Fundu Moldovei, 8 locuri, 4 camere
Va invitam sa petreceti Sarbatorile de Paste in Bucovina la Casa Ileana Bucovina este o zona cu o bogata incarcatura spirituala si totodata un loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor pascale. Oferta de Paste: demipensiune + masa traditionala de Paste, este valabila pentru grup de 8 persoane. - 850 lei / persoana / pachet 3 zile - 1000 lei / persoana / pachet 4 zile - 1150 [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei, str. Principala, nr. 833 A, Zona Bucovina, Jud Suceava
Cazare Fundu Moldovei, 12 locuri, 6 camere
Va invitam sa petreceti Pastele la Vila Cetina, in Bucovina - zona cu o bogata incarcatura spiritual si loc traditional de reculegere in perioada sarbatorilor Pascale. Vila Cetina este recent data in folosinta si ofera conditii deosebite de cazare in 6 dormitoare spatioase (5 bai) / living cu semineu / camera separata pentru servirea mesei / bucatarie complet utilata / terase. Afara: foisor [...] citește mai mult »
Fundu Moldovei,

CARTA.ro:
Fundu Moldovei
languages ro en de hu fr es it