Restaurantul CASA BAIMAREANA 0

‹
›
170 locuri, Baia Mare, Str. Vasile Alecsandri, nr. 39

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Casa Băimareană este o nouă locație situată pr str. Vasile Alecsandri 39, amplasata in vecinătatea Centrului Vechi al orașului Baia Mare.
Restaurantul reprezintă un prim popas al turiștilor si al localnicilor cât și o opțiune excelentă pentru adepții bucătăriei tradiționale. Interiorul specific și modern in concordanță cu preparatele proaspete tradiționale, constituie o ambianță plăcută iar personalul calificat va avea grija ca totul sa decurga perfect.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Baia Mare, Str. Vasile Alecsandri, nr. 39

Cartea de Oaspeți Restaurantul CASA BAIMAREANA

0362 800 396 0771 302 796
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it