Restaurantul
LA BUNICU
0

‹
›
96 locuri, Beliș,
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Prânz :
• pentru o singură persoană 40 Lei în timpul săptămânii, 40 Lei în weekend
• pentru sau mai multe: Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
Tarif pentru Cină :
• pentru o singură persoană 30 Lei în timpul săptămânii, 30 Lei în weekend
• pentru sau mai multe: Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
Check-in:      Check-out:
Restaurantul LA BUNICU' este parte a complexului turistic cu acelasi nume si ofera un meniu variat, dar si toate facilitatile pentru organizarea unui eveniment reusit.

Locatia este potrivita unui week-end relaxant in natura alaturi de un grup de prieteni, dar si organizarii de evenimente corporate (conferinte, team-building-uri) sau evenimente private (aniversari, botezuri).
Cladirea restaurantului va ofera si o sala de conferinte de 45 locuri, terasa si zona de relaxare (biliard si alte jocuri de interior).

Alaturi de restaurant in cadrul complexului puteti beneficia de cazare, atat pentru un grup de pana la 20 persoane, cat si pentru grup de pana la 40 persoane - locurile de cazare fiind dispuse in 2 pensiuni alaturare, dar individuale ca intimitate, care va ofera cate 8 camere cu baie proprie si balcon.
Detalii despre Complexul LA BUNICU' gasiti pe www.cazare-belis.ro

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul LA BUNICU.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

cină (1 locuri):

Adaugă servicii:

:
:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Beliș,

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it