Restaurantul TAVERNA BRANULUI 0

‹
›
60 locuri, Bran,

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Amenajat in stil rustic, specific zonei, primitor si intim, Restaurantul Taverna Branului, ofera clientilor sai o gama de preparate din bucataria Romaneasca. Promotor al valorilor bucatariei traditionale, Restaurantul Taverna Branului pune pe masa clientilor sai, preparate avand la baza ingrediente achizitionate de la producatori locali, atent selectionate, dintre produsele cu cel mai inalt nivel calitativ.

Turistii cazati in Bran, Moeciu, Fundata sau Tohan, dar si cei care, intamplator se afla in trecere prin zona, pentru a vizita Castelul Bran, cu totii sunt invitati sa treaca pragul Restaurantului Taverna Branului, pentru a se bucura de gustul si savoarea bucatariei Romanesti, la ea acasa. Va asteptam sa gustati preparatele Romanesti si sa va convingeti de faptul ca aici puteti gasi cea mai buna mancare, asa cum spun clientii nostri care deja au incercat produsele bucatariei noastre.

Sala de 50 de locuri, cu posibilitate de extindere pana la 60, ofera posibilitatea turistilor care vor sa isi organizeze un eveniment fericit din familie, cum ar fi o nunta sau un botez, un majorat sau un bal de absolvire, dar si o intalnire aniversara, sa se bucure de eveniment in cele mai bune conditii, putand beneficia si de cazare sau de orice facilitate oferita de Pensiunea Taverna Branului.

Va asteptam de asemenea cu drag sa va alaturati noua la orice petrecere organizata cu diverse ocazii la Restaurant Taverna Branului !

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Localizare:

Bran,

Cartea de Oaspeți Restaurantul TAVERNA BRANULUI

languages ro en de hu fr es it