C A R T A CARTA.ro

Restaurantul CASA RIVOLI 0

Restaurantul CASA RIVOLI - Descriere

Restaurantul CASA RIVOLI Restaurantul CASA RIVOLI Restaurantul CASA RIVOLI Restaurantul CASA RIVOLI
Casa Rivoli - Mancare la domiciliu

Casa Rivoli e un restaurant cu specific romanesc si international nou in Bucuresti, deschis in Ianuarie in sectorul 3 in cartierul Titan, intr-o zona foarte linistita. Casa Rivoli a luat locul unui restaurant mai vechi in zona, si doreste sa impresioneze clientii atat prin preparatele delicioase cat si prin calitatea serviciilor. Noii proprietari au facut o schimbare totala a localului incepand de la design pana la servicii si atmosfera.

Cladirea mare, cu parter, etaj si o terasa generoasa pare sa fi fost construita special pentru a fi restaurant sau sala de evenimente. Intru-un décor foarte stilat, inspirat din anii 1930, Casa Rivoli este locul in care intotdeauna te vei simti bine cu prietenii tai si cu siguranta te vei intoarce.

De asemenea, oferim si servicii de livrare mancare la domiciliu: pizza la domiciliu, salate, paste, desert si multe altele asteapta sa fie comandate.


Casa Rivoli este locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri si orice eveniment important din viata dumneavoastra, nunta, botez, cununie, aniversare sau pereceri private.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele delicioase pregatite de bucatarii nosti. Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina specialitatile specifice românesti si internationale alaturi de cele mai bune vinuri.

Restaurantul Casa Rivoli dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 40 de locuri in salonul de la parter si 55 de locuri in salonul de la etaj.

Cartea de Oaspeți Restaurantul CASA RIVOLI

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login