Restaurantul
CASA RIVOLI
0

‹
›
95 locuri, București, Str. Postăvarului, nr. 98 A, Sector 3
Check-in:      Check-out:
Casa Rivoli - Mancare la domiciliu

Casa Rivoli e un restaurant cu specific romanesc si international situat in Bucuresti, sector 3, in cartierul Titan, intr-o zona foarte linistita. Casa Rivoli este un restaurant care doreste sa impresioneze clientii atat prin preparatele delicioase cat si prin calitatea serviciilor.

Cladirea mare, cu parter, etaj si o terasa spatioasa este ideala pentru a fi restaurant sau sala de evenimente. Intru-un decor foarte stilat, inspirat din anii 1930, Casa Rivoli este locul in care intotdeauna te vei simti bine cu prietenii tai si cu siguranta te vei intoarce.

De asemenea, oferim si servicii de livrare mancare la domiciliu: pizza la domiciliu, *NOU* mancare chinezeasca, salate, paste, desert si multe alte bunatati.


Casa Rivoli este locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri si orice eveniment important din viata dumneavoastra, nunta, botez, cununie, aniversare sau pereceri private.

Restaurantul Casa Rivoli dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 40 de locuri in salonul de la parter si 55 de locuri in salonul de la etaj.


LIVRARI LA DOMICILIU

(toate produsele din meniu)
Livrari gratuite:

sector 3 - comanda minima 35 lei
alte sectoare - comanda minima 80 lei

- Timp livrare: 45-60 minute - Plata inclusiv CASH/CARD/BONURI


Livrari la domiciliu 0727 298 111 - 0769 505 271 Program livrari: 10:00-22:45

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferta specială
Mai sunt 0 locuri libere pentru Oferta specială
Oferte livrari la domiciliu sector 3, sector 2, Bucuresti

La comenzi de peste 100 Lei, primiti GRATUIT 2 litri Coca Cola + Clatitele casei

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul CASA RIVOLI.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

București, Str. Postăvarului, nr. 98 A, Sector 3

Cartea de Oaspeți


0724 370 496
languages ro en de hu fr es it