‹
›
70 locuri, Cisnădioara, str. Bisericilor, nr. 28, Jud. Sibiu

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Aveti de sarbatorit un eveniment special? Sunteti in Cisnadioara si vi s-a facut foame? Nimic mai simplu. Restaurantul Cisnadioara va pune la dispozitie 70 locuri in interior si 70 locuri pe terasa si va invita sa serviti produse culinare traditionale facute in bucataria proprie fie sub forma de pensiune completa (3 mese pe zi), fie oricare dintre mesele principale ale zilei.
Restaurantul Cisnadioara este locul ideal pentru organizarea de mese festive cu ocazia sarbatoririi celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra. De asemenea, este locul potrivit pentru intruniri de afaceri si training-uri, datorita salii de conferinte de care dispune si a pensiunii in care va puteti caza.
Parcarea va este asigurata in incinta, iar dupa o masa copioasa va puteti relaxa cu o plimbare la obiectivele turistice din zona si din imediata apropiere. Copiii se pot relaxa in spatiul de joaca special amenajat.

Pofta buna!"

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Cisnădioara, str. Bisericilor, nr. 28, Jud. Sibiu

Cartea de Oaspeți Restaurantul CISNADIOARA

languages ro en de hu fr es it