Restaurantul THE GARDEN RESORT 0

‹
›
80 locuri, Moeciu, str. Drumul Carului, nr. 56 G
Check-in:      Check-out:
Program: 08.00 - pana la ultimul client.
Arta culinara la Garden Resort - Slow food - Restaurantul - deschis pana la ultimul client, cu o vedere frontala catre Muntii Piatra Craiului va poate satisface cele mai rafinate gusturi, incepand cu meniuri traditionale romanesti pana la vanat si fructe de mare + bucatarie internationala.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Oferta specială

Restaurantul are o vedere frontala la muntii Piatra Craiului si o capacitate de 80 de locuri indoor iar vara va puteti relaxa pe terasa de vara a hotelului la un gratar si un sprit de vin bun. Organizam nunti, cununii si evenimente speciale. Meniurile speciale se pregatesc impreuna cu bucatarul nostru incepand de la meniuri traditionale taranesti pana la vanat si fructe de mare. Tarife incepand cu 160 lei/tacam. Asiguram sonorizare si formatie de muzica live la cerere. Va asteptam!

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul THE GARDEN RESORT.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Program: 08.00 - pana la ultimul client.

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Moeciu, str. Drumul Carului, nr. 56 G

Cartea de Oaspeți Restaurantul THE GARDEN RESORT

0720 003 131 0374 289 339
languages ro en de hu fr es it