Restaurantul BAVARIA 0

‹
›
, Poiana Brașov, Str. Valea Sticlariei

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Restaurant Bavaria. Cea mai gustoasă alegere.

Te invităm la un restaurant din Poiana Brașov ideal pentru o masă delicioasă, în orice moment al zilei. Preparatele noastre sănătoase îți vor da energie pentru drumeții sau o zi pe pârtiile de schi. Găzduim evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri. Și suntem recunoscuți pentru organizarea ireproșabilă.

Nu orice restaurant din Poiana Brașov se poate mândri cu un meniu atât de variat. Fie că ți-e poftă de preparate românești sau vrei să guști din specialitățile bavareze și internaționale, maestrul nostru bucătar îți va oferi o experiență savuroasă. Meniul și atmosfera primitoare sunt completate de priveliștea minunată a Masivului Postăvarul.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Poiana Brașov, Str. Valea Sticlariei

Cartea de Oaspeți Restaurantul BAVARIA

0268 262 111 0745 027 726
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it