Restaurantul DAPA - CARTA 0

‹
›
28 locuri, Predeal, Predeal, Predeal, str. Unirii, nr. 7, Valea Prahovei

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Restaurantul DAPA dispune de o capacitate de 28 de locuri, oferindu-va atat mancaruri traditionale, cat si din bucataria internationala, preparate de maestrul nostru bucatar.
Barul din incinta va pune la dispozitie un sortiment diversificat de bauturi alcoolice si non-alcoolice intr-o ambianta placuta.

Restaurantul DAPA ofera posibilitatea organizarii unor mese festive de neuitat cu preparate atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala.

Va propune aceste mese festive pentru grupuri de 16 - 18 persoane.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Predeal, Predeal, Predeal, str. Unirii, nr. 7, Valea Prahovei

Cartea de Oaspeți Restaurantul DAPA - CARTA

0268 455 376 0722 272 879
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it