Restaurantul DRACULA 0

‹
›
40 locuri, Sibiu, Selimbar, str. Mihai Viteazu, nr. 269

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Momentan servim doar micul dejun si pentru grupuri mai mari putem asigura 3 mese !

Cu capacitate de 40 de locuri, intr-o atmosfera clasica si eleganta puteti servi micul dejun la restaurantul Dracula, situat in Selimbar pe partea dreapta a DN1 venind dinspre Bucuresti.

Organizam evenimente festive.De la o mica si cocheta sarbatorire a unei zile de nastere, la petreceri de botez si pana la evenimente din viata unei firme, restaurantul nostru este locul ideal care trebuie luat in calcul.

Bucataria cu specific romanesc sau international satisface gusturile oricarui turist aflat in tranzit sau cazat. Pentru ca, daca v-a razbit oboseala de pe drum, aveti ocazia sa dormiti la motelul Dracula.

Va asteptam.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Sibiu, Selimbar, str. Mihai Viteazu, nr. 269

Cartea de Oaspeți Restaurantul DRACULA

0744 577 723 0269 560 611
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it