Restaurantul GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI 0

‹
›
, Tărlungeni, str. Tarlungului, nr. 110 A, Jud. Brasov

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru nuntă, botez sau petrecere privată vă vom transmite cu plăcere oferta noastră completă. Locația Grand Hotel Perla Ciucașului pune la dispoziție 3 săli de evenimente: Restaurantul Perla Ciucașului (120 locuri), sala Montana (150 de locuri) și Ballroom Perla Ciucașului (350 de locuri).

Restaurantul Perla Ciucașului oferă servicii a la carte și se bucură de o bucătăria tradițională românească ce va cuceri cu siguranță cele mai diversificate preferințe întrucât numeroase preparate ale restaurantului sunt făcute în casă având un gust desăvârșit. Produsele lactate (lapte dulce, lapte bătut, cașcaval, caș, urdă, brânză de burduf, telemea) împreună cu carnea de pui, porc, miel și vită sunt preparate în ferma proprie, articole 100% ecologice.

Atmosfera clasică și primitoare completată de meniul delicios armonizat perfect cu băuturi tradiționale și o varietate mare de vinuri pot transforma evenimentul dumneavoastră într-o amintire frumoasă pentru o viață.

Periodic, locația Grand Hotel Perla Ciucașului organizează evenimente tematice cu momente tradiționale cum ar fi: 1 Decembrie Ziua Națională a României, Crăciun, Revelion, Ziua Îndrăgostiților, Sosirea Primăverii, Ziua Femeii – 8 martie, Târgul de toamnă iar lista poate continua.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Tărlungeni, str. Tarlungului, nr. 110 A, Jud. Brasov

Cartea de Oaspeți Restaurantul GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI

0268 365 600 0268 365 604 0758 144 001
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it