Sala de Conferințe ASTRA 0

‹
›
, Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente.
In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri.
Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita petrecerilor si a evenimentelor deosebite ; nunti, botezuri, aniversari, reuniuni.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe ASTRA

languages ro en de hu fr es it