Sala de Conferințe JASMINE 0

‹
›
100 locuri, Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov

Tarife:

Check-in:      Check-out:
Complexul JASMINE are în dotare o sală de conferinţă cu capacitate de 100 de persoane, cu posibilitate de amenajare în formă U pentru 60 de persoane. Complexul este accesibil din punct de vedere al transportului pentru participanţi, aflându-se la o distanţă de 2 minute de mers pe jos de staţia de transport în comun, la o distanţă de 2 minute de mers cu maşina sau 10 minute mers pe jos de gară.
Accesul la sala de conferinţă este facil.
Sala de conferinţă este securizată şi are condiţii excelente pentru o bună desfăşurare a cursurilor, fiind dotată cu sistem de sonorizare cu: 2 microfoane mobile şi 3 microfoane fixe la prezidiu, ecran de proiecţie, proiector, internet wireless, instalaţie de aer condiţionat, flip-chart, mese şi scaune pentru participanţi. Sistemul de iluminat al sălii este conform cu normele europene în vigoare ( 120 de lucşi ). Spaţiile extrerioare ( parcare, căi de acces sunt supravegheate video ) .
Sala de conferinţă dispune de grupuri sanitare proprii.
Sala de conferinta este oferita la tariful de 450 lei.

Descriere:

Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe JASMINE

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it