Sala de Conferințe GOLDEN TULIP ANA DOME 0

‹
›
, Cluj Napoca, Str.Observatorului, nr. 129

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Echipa Golden Tulip Cluj Napoca va pune la dispozitie un centru de conferinte format din 4 Sali, de dimensiuni diferite, desavarsit sa satisfaca toate cerintele pentru realizarea unui eveniment de succes. Indiferent de natura evenimentului dumneavoastra (training, conferinta, seminar, prezentare sau lansare de produs) va oferim logistica necesara si asistenta din partea personalului nostru calificat.

Toate salile noastre dispun de:

instalatie de sonorizare si microfoane mobile
conexiune internet prin cablu sau wireless
videoproiector si ecran de proiectie
flipchart
instalatie de climatizare
lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila

- Sala Cupola a hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca, recent inaugurata are suprafata de 304 metri patrati (21m x 14.5m).Aspectul inedit este asigurat de un design avangardist, pereti de sticla neagra si aparatura tehnica de ultima generatie. Sala se bucura de o intrare separata.

- Sala de conferinte Colosseum a hotelului Golden Tulip din Cluj Napoca se armonizeaza cu aspectul modern al hotelului prin décor unic si elemente deosebite, cu o suprafata de 102 metri patrati (16m x 6m).

- Sala Dome a hotelului Golden Tulip din Cluj Napoca se inscrie in designul salii Cupola, in aceeasi ambianta de caldura si lumina cu are suprafata de 90 metri patrati (15m x 6m).

- Sala de conferinte Forum din hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca asigura un cadru intim dar propice pentru mediului de afaceri, avand suprafata de 30 metri patrati (5m x 6m).

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Cluj Napoca, Str.Observatorului, nr. 129

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe GOLDEN TULIP ANA DOME

0264 545 000
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it