Sala de Conferințe EDELWEISS 0

‹
›
80 locuri, Poiana Brașov, str. Poiana soarelui
Check-in: 08:00     Check-out: 20:00
100 Euro/zi

Tariful Salii de Conferinta este de 100 Euro /zi, iar tariful unui coffe break este de 17 lei/persoana.
Pentru persoanele care au cazare in hotel Sala de Conferinta o putem oferi gratis.
Situat la parterul hotelului, salonul Business ofera posibilitatea organizarii de conferinte, intilniri de afaceri, training-uri etc dspunand de aparatura de ultima ora.
Salonul are o capacitate ce poate fi structurata pana la 80 participanti.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Sala de Conferințe EDELWEISS.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

100 Euro/zi Tariful Salii de Conferinta este de 100 Euro /zi, iar tariful unui coffe break este de 17 lei/persoana. Pentru persoanele care au cazare in hotel Sala de Conferinta o putem oferi gratis.

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Poiana Brașov, str. Poiana soarelui

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe EDELWEISS

languages ro en de hu fr es it