Descriere

Situată în Apoldu de Sus, în județul Sibiu, Cabana Dintre Vii are terasă și oferă facilități de grătar. Sibiu este la 27 km. Cabana este ușor accesibilă și se află la 2.5 km de șoseaua principală.

Păltiniș este la 22 km de Cabana Dintre Vii, iar Alba Iulia se află la 32 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 23 km de Cabana Dintre Vii.

Am pregătit pentru oaspeții noștri 6 camere iar decorul ales este un omagiu destinat vinului din zonă, un amestec subtil de clasic și rustic. Camerele Cabanei dintre Vii, va ofera calmul necesar starii de bine. Decorul ales face parte din dorinta noastra de a ne rasfata clientii cu cele mai rafinate detalii, toate acestea din esenta soiurilor de vin. Tonuri calde, mobila clasica, culori placute, totul este facut pentru a regasi gustul si aromele vinului, o adevarata placere de «incarcare a bateriilor». Alege între energia verde din Camera Sauvignon Blanc sau culoarea rubie a camerei “Feteasca Neagra” , fiecare dintre aceste 6 camere personalizate au cate o poveste. Abia când ieși pe verandă realizezi unde te găsești: înconjurat de simplitatea naturală a viței de vie.
Cabana dintre vii se închiriază integral unui grup de maxim 14 persoane.


14 locuri, 6 camere
Tarif: 1300 Lei
/ întreaga locație pentru o singură noapte
adresa Apoldu de Sus, nr. 755
telefon
QR code
Revelion
30 dec- 02 ian, 3 nopti

9 000 lei intreaga locatie
ro en de hu fr es it