Descriere

Pensiunea PHOENIX, situata in Rasinari, la 8 km de Sibiu, are 5 camere cotate la 3 stele, fiind dotate cu paturi duble sau 2 paturi, bai proprii, tv cablu, internet wireless, parcare in curtea pensiunii, loc de joaca pentru copiii, foisor si gratar in gradina din spatele pensiunii.
Este o constructie noua, in stil traditional, pe o strada linistita din Rasinari, spre centrul localitatii, la 200 m de la intrare.

Curtea are o frumoasa bolta de vie, ce umbreste locul de luat masa afara. Imprejur sunt multe flori, care creeaza o simfonie de culori si mirosuri. In spatele casei, in apropierea raului, se afla o frumoasa gradinita, cu un loc de joaca amenajat pentru copii.

Separat, un salon pentru luat masa si o bucatarie echipata ultramodern va stau la dispozitie, pentru a gusta din specialitatile culinare pregatite de gazda.
Gazda este o persoana amabila, deosebit de agreabila, adevarata profesionista in gastronomie. Veti aprecia nu numai preparate locale, dar si specialitati, toate prezentate cu mult gust.
In ziua plecarii, veti parasi aceste locuri cu speranta unei revederi cat mai rapide.

Acces auto: venind dinspre Sibiu, la intrarea in Rasinari, se continua pe drumul din stanga, paralel cu linia de tramvai, spre centrul localitatii. De la capatul tramvaiului, continuati pe o strada pavata ce urca usor; casa se afla pe partea dreapta a drumului, la cca. 50m de borna kilometrica " PALTINIS 22km" si are un panou de semnalizare la exterior.

12 locuri, 5 camere
Tarif: 115 Lei
/ camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
adresa Rășinari, Str. Octavian Goga, nr. 777
telefon
QR code
ro en de hu fr es it