Descriere

Pensiunea Perla Padurii are o capacitate de cazare de maxim 40 locuri în 8 camere si 2 apartamente, toate dotate cu baie proprie şi terase. Oferim servicii de 4* şi garanţia unui vacante de neuitat. Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală şi apă caldă şi TV.. Internet Wi-Fi doar in spatiile comune( receptie).

Restaurantul si tersa pensiunii au o capacitate totală de 80 locuri iar sala de conferinte 50 locuri. Aici se pot servi preparate culinare din bucătăria tradiţională şi se pot organiza programe tradiţionale speciale pentru grupuri.

Detinem si gratar cu un foisor cu o capacitate de 16 persoane unde se poate servi micul dejun in aer liber de asemenea dispunem de parcare proprie.

Pentru petrecera timpului liber pensiunea Perla Padurii va pune la dispozitie o sala de recreere (biliard, masa de tenis, fitness, etc);
Relaxare si "Wellness":Ciubar cu apa incalzita:Un "Ciubar Dacic" va sta la dispozitie in perioada sejurului. Cu un diametru de 2,3 m, avand adancimea de 120 cm, si fiind umplut cu 3500 litri de apa ciubarul asigura relaxarea a 8-10 persoane.

40 locuri, 10 camere
Tarif:
tarif nedefinit
adresa Șanț, Valea Mare, str. Valea Mariilor, nr. 51, jud. Bistrita-Nasaud
telefon
QR code
ro en de hu fr es it