Descriere

Descriere:
Pensiunea dispune de:

4 camere cu pat dublu
1 camera dubla cu 4 locuri (max.12-15 locuri cazare)

Alte dotari:
Televizoare in toate camerele, living spatios, wi-fi gratuit, 2 bai dotate cu dusuri si cada (disponibile pt cele 6 camere) incalzire centrala, apa calda si rece permanent, gratar in curte, terasa spatioasa, bucatarie complet utilata "self-catering" la dispozitia turistilor, locuri de parcare in incinta pensiunii.
La cerere asiguram personal specializat in domeniul artei culinare. excursii cu autoturismul 4x4 pe drumuri accidentate cu posibilitatea de a vedea animale salbatice in libertate si peisaje de neuitat, plimbari cu sania trasa de cai, traseu turistic 300 de scari, izvozrele cu ape minerale, vizitare manastirii Magura si a manastirii Bogdana, excursii in mina Salina, si posibilitatea de a vizita singura biserica cioplita in stanca de sare din Europa se afla la 240m adancime (se afla in Targu-Ocna) Slanic Moldova (Bacau)


Pensiunea Cerbul se afla in statiunea Slanic-Moldova,jud.Bacau. statiune denumita si "Perla Moldovei" si este renumita pentru cele 21 de izvoarele cu ape minerale recunoscute in toata tara.

Datorita climei intramontan-depresionara, aerul este curat, lipsit de praf si particule ce pot produce alergii, bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi. Pensiunea este amplasata la poalele unei paduri de brad, langa raul Slanic si se adreseaza in primul rand iubitorilor de munte! PENSIUNEA ESTE INCĂ DISPONIBILĂ DE REVELION-SUPER OFERTA(detalii la telefon 0744642861)

12 locuri, 6 camere
Tarif: 100 Lei
/ camera dublă pentru o singură noapte
adresa Slănic Moldova, str. Poiana Soarelui 1, jud. Bacau
telefon 0744 642 861
0744 601 269
0234 348 089
QR code
ro en de hu fr es it