Termeni şi Condiţii de Utilizare a Site-ului CARTA ®

Utilizatorii CARTA ®
Utilizatorii CARTA ®, respectiv ai site-ului carta.ro, se împart în două mari grupe: turişti şi proprietari de unităţi de cazare.Pentru turiştii care utilizează CARTA ®:

CARTA.ro ® este o bază de date cu unităţi de cazare pusă în mod gratuit la dispoziţia turiştilor.

CARTA ® pune la dispoziţia turiştilor informaţiile pe care proprietarul le furnizează prin contractul de colaborare cu CARTA ®.

Deşi CARTA ® verifică prin reprezentanţii săi acurateţea acestor informaţii, totuşi, întreaga responsabilitate pentru informaţiile afişate despre unitățile de cazare (respectiv restaurante și săli de conferințe) aparţine proprietarilor unităţilor de cazare. Turistul este invitat să contacteze direct proprietarul unităţii de cazare pentru a cere informaţii suplimentare, pentru a adresa întrebări cu privire la oferta afişată pe carta.ro şi pentru a soluţiona eventuale neînţelegeri sau, după caz, să contacteze autorităţile în domeniu [anpc] [asistență litigii on-line]. Deasemenea încurajăm turiștii ca pentru rezervări să verifice tarifele afișate, să încheie un precontract de cazare și să efectueze plata unui acont.

Turiștii sunt invitați să lase impresii despre unitățile de cazare în Cartea de Oaspeți a fiecărei unități de cazare. CARTA ® încurajează utilizatorii site-ului să lase impresii doar în cazul în care au folosit serviciile respectivei unități de cazare. CARTA ® încurajează deasemenea comentariile constructive, adică cele care sunt folositoare altor turiști. Spre exemplu, în loc de doar "mi-a plăcut" sau "nu mi-a plăcut" este bine să apară și motivele pentru care v-a plăcut sau nu v-a plăcut. CARTA ® folosește un modul de comentarii prin intermediul site-ului Facebook. De aceea, pentru scrie un comentariu pe carta.ro, utilizatorii trebuie să fie autentificați pe facebook.com. Nu se vor accepta injurii, comentarii obscene sau comentarii care sunt răutăcioase (prin cuvintele folosite) dincolo de prezentarea civilizată a eventualelor aspecte neplăcute. Deasemenea CARTA ® își rezervă dreptul să medieze acele comentarii negative despre o unitate de cazare care nu aduc argumente justificative pentru impresia negativă comunicată.

Utilizarea site-ului carta.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Pentru consultarea condițiilor de prelucrare și confidențialitate a datelor cu carcater personal vă rugăm să faceți click aici.Pentru proprietarii de unităţi de cazare

Relaţia CARTA ® cu proprietarii de unităţi de cazare este definită prin contractul încheiat între aceştia - pe de o parte - şi CARTA ® prin reprezenanţii săi zonali - pe de cealaltă parte.
Dreptul de autor

CARTA ® este marcă înregistrată. Orice text sau fotografie afişate pe carta.ro sunt proprietatea CARTA ® şi sunt protejate de legislaţia în domeniul dreptului de autor şi proprietăţii intelectuale. Este interzisă folosirea oricărui text sau a oricărei fotografii de pe carta.ro fără acordul scris al CARTA ®.