Prelucrarea și Confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal

Singurul moment în care un vizitator al site-ului CARTA ® își oferă datele personale este acela în care vizitatorul dorește să trimită către o unitate de cazare o cerere de rezervare. Astfel, folosind datele din formularul de rezervări, un email cu această cerere de rezervare va fi trimis și către unitatea de cazare, și către CARTA ®. Datele personale la care ne referim aici sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email și adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare. Aceste date sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (vezi mai jos procedura).

Dacă nu doriți să trimeți în forma de mai sus datele dumneavoastră personale, vă invităm să nu folosiți formularul de rezervări ci să contactați respectiva unitate de cazare telefonic. În cazul (foarte rar) în care o unitate de cazare nu afișează în CARTA ® niciun număr de telefon, și totuși nu doriți să trimiteți datele dumneavoastră personale prin formularul de rezervări, va fi imposibil să contactați respectiva unitate de cazare și ne pare rău pentru această situație.

Dacă ați folosit formularul de rezervări pentru a trimite o cerere de rezervare și astfel datele dumneavoastră personale au fost trimise către unitatea de cazare și către CARTA ®, la cerere, dacă doriți, puteți contacta unitatea de cazare (telefonic sau din formularul de rezervări) pe de o parte și CARTA ® [click aici pentru contact] pe de cealaltă parte pentru a solicita ștergerea permanentă a respectivului mesaj email care conține cererea dumneavoastră de rezervare și a oricăror alte forme de înregistrare a acestor date: suport electronic sau hârtie, etc.

Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, CARTA ® se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească. Deloc. În niciun scop. Mesajul email de cerere de rezervare ce conține datele dumneavoastră personale (nume, număr de telefon, adresă de email și adresă de IP) este păstrat la CARTA ® deoarece ne ajută în relația noastră cu clienții noștri - putem verifica și demonstra eficacitatea produsului nostru în a promova unitățile de cazare.