Cazare Case Defileul Dunării fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


6 oferte de Cazare Case în Defileul Dunării

sortate după:
10 locuri, 5 camere
Casa Ghiorghita este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa isi petreaca cateva zile atat la munte cat si la Dunare, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana. Situata in Parcul Natural Portile De Fier, intre Cazanele Mari si Cazanele Mici, casa Ghiorghita ofera cazare in 5 camere. Camerele se pot inchiria atat in regim double cat si single, unele dispunand de baie proprie, [...] citește mai mult »
Dubova, str. Scolii, nr. 1, jud. Mehedinti
3
12 locuri, 2 camere
Casa Andrei este o vila luxoasa amplasata pe malul Dunarii in Municipiul Orsova. Vila este compusa din 3 dormitoare cu pat matrimonial si doua apartamente fiecare avand baie proprie. Deasemenea vila dispune de un living generos cu bucatarie complet si modern utilata precum si de un foisor cu toate utilitatile necesare gatitului si pregatirii mesei situat intr-o gardina frumos amenajata dotata si [...] citește mai mult »
Orșova, str. Gratca nr. 7A, jud. Mehedinti
4
14 locuri, 7 camere
Casa Marina este situata in zona Cazanele Dunarii intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Ofera doritorilor locul ideal pentru organizarea de evenimente precum si pentru petrecerea vacantelor in conditii de calitate si confort, departe de stresul si aglomeratia urbana,este o cladire noua, moderna care ofera camere confortabile si dotate cu aer conditionat, tv, internet wireless,balcon cu [...] citește mai mult »
Eșelnita, str. Dunarii, nr. 905, jud. Mehedinti
8 locuri, 3 camere
Casa Dugălie se află in comuna Berzasca, județul Caraș-Severin, la 200m față de Complexul Egreta, în apropierea Dunării. Comuna Berzasca este așezată în clisura Dunării la 70 km Orșova și 50 Km in aval de Baziaș (unde Dunărea intră în țară). Zona este încununată de numeroase atracții turistice și zone virgine unde liniștea si priveliștea se îmbină perfect cu [...] citește mai mult »
Berzasca, str. Principala, nr. 524, jud. Caraș-Severin
25 locuri, 10 camere
Oferim servicii de cazare in Orsova. Admirati minunatele peisaje ale Dunarii si optati pentru diferitele activitati: drumetii in muntii din zona la pas sau offroad cu jeepul. Savurati privelistea de la bordul salupei (cazanele mici mari clisura dunarii etc)sau va antrenati muschii cu hidrobicicleta sau la un schi nautic. Organizam excursii de speologie in diverse pesteri din zonapestera Topolnita [...] citește mai mult »
Orșova, str. Gratca, nr. 100, jud. Mehedinti
4 locuri, 1 camere
Situată la cca 2 km de Berzasca izolata liniștita in apropierea unei ape pădurii. Are Bucătărie complet utilată baie proprie terasa parcare livada piscina privată gazon pomi ornamentali wifi tv parcare proprie.
Berzasca, sat Drencova, str. Drencova, nr. 5

Defileul Dunării
languages ro en de hu fr es it