Cazare Case Eforie Nord fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Case în Eforie Nord

sortate după:
8 locuri, 4 camere
Casa Iulian va ofera 8 locuri de cazare in 4 camere,dispunând si de 2 paturi pliante de căte o persoana,casa noastra avand astfel capacitea de a gazdui 10 turisti dornici de a se relaxa in statiunea Eforie Nord. Atenție! La cele 4 camere pe care le avem , exista doar o singura baie la comun!!! Ce va ofera Casa Iulian: -Loc pentru gratar -Baie frumos amenajată in curte -Foișor pentru [...] citește mai mult »
Eforie Nord, str. Ghiocelului, nr. 18, jud. Constanta
27 locuri, 9 camere
Acceptam tichete DE vacanta .Vila dispune de piscina CU APA incalzita in functie de conditiile atmosferice. Casa Mateiana este amplasata pe o strada principala ce ajunge in piata, centru si plaja Debarcader. Aceasta se afla la o distanta de maxim 20 min de mers pe jos de principalele plaje din statiune, si aproximativ 15 min de centru si piata centrala si de numai 6 min de Lacul Techirghiol unde [...] citește mai mult »
Eforie Nord, str. I. G. Duca, nr. 67, jud. Constanta
3s
16 locuri, 7 camere
Situata in cartierul nou de vile,B&B SOGNI D'ORO EFORIE NORD,recent restructurata,va gazduieste pt un sejur linistit. Locatia se afla la o distanta de 20 de min de mers pe jos sau 5 min cu masina pana la mare.Camerele sunt moderne,dotate cu baie proprie,balcon,aer conditionat,tv,wifi,prosoape,produse de igiena.Curtea este amenajata cu un loc de joaca pt copii,spatiu pt relaxare unde se poate lua [...] citește mai mult »
Eforie Nord, str. Orhideei, nr. 24

Eforie Nord
languages ro en de hu fr es it