Cazare Case Munții Piatra Craiului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Case în Munții Piatra Craiului

sortate după:
6 locuri, 3 camere
Resedinta se afla la mai putin de 500m de centrul Orasului Zarnesti; la numai 3,3 km de Wolf Park Adventure si 7,1 km de Rezervatia de ursi Libearty Zarnesti. In acelasi timp, in apropiere se afla Castelul Bran (15 min.), Plaiul Foii (16 min.), Cetatea Rasnov (22 min.). Capacitatea acesteia este de 6 locuri, dispuse intr-un total de 3 camere duble, cu bai proprii, un living deshis cu o baie [...] citește mai mult »
Orașul Zărnești, str. Piatra Craiului, nr. 139 A
6 locuri, 3 camere
Daca iubiti splendorile muntilor nu ezitati sa trece ti pragul CASEI BIM de la poalele PIETREI CRAIULUI! Aici va pute ti bucura de liniste de confort de ospitalitate de aici veti pleca cu minunate amintiri si veti dori sa reveniti cu siguranta. Inprejurimile Zarnestiului sunt magnifice si la tot pasul atractiile turistice va vor incanta privirile si sufletul! STAI SI SIMTE FIORUL NATURII RENUNTA [...] citește mai mult »
Orașul Zărnești, str. Mitropolit Ion Metianu, nr. 64
3s
11 locuri, 5 camere
Bine ati venit la Casa Ioana din Poiana Marului Brasov.Daca esti un simplu calator ori esti cu prietenii ori familia si cauti o oaza de liniste si frumusetedeparte de stres si agitatie ai gasit ce ai cautat.Casa Ioana asigura conditiile uni sejur de neuitat prin simplitate confort si eleganta. Vila situata in Poiana Marului intr-o zona linistita va ofera cazare in 5 camere la preturi decente [...] citește mai mult »
Poiana Mărului, str. Vanatorilor, nr. 92 C

Munții Piatra Craiului
languages ro en de hu fr es it