C A R T A CARTA.ro

Cazare Case Sadova

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Case Sadova
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Sadova, nr. 501, jud. Suceava
Casa AMBRA - CARTA
tarif nedefinit
Adresa Unitatii de Cazare: com. Sadova, loc. Sadova, nr. 501 Casa Ambra reprezintă locul ideal pentru a vă petrece vacanțele împreună cu familia sau cu prietenii, aceasta fiind amplasată într-o zonă liniștită în apropierea Munților Rarău și a Munților Giumalău precum și a Lacului Iezer și a Lacului Bolatău. Casa vă pune la dispoziție un meniu cu mâncăruri [...] citește mai mult »
8 locuri, 4 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Sadova, Str. Principală, nr. 332, Jud. Suceava
Casa YUSTINIANA - CARTA
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea Casa Yustiniana se află în comuna Sadova, între Obcina Feredeului și Obcina Mestecănișului, în județul Suceava, așezată de-a lungul Râului Sadova. ”Satul cu oameni frumoși” cum numea Dragoș Vicol această localitate se remarcă prin ospitalitatea oamenilor gospodari și primitori caracterizându-i modestia și hărnicia. Așezarea acestui imobil este într-o [...] citește mai mult »
20 locuri, 10 camere, 100 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Sadova, str. Principala, Zona Bucovina
Casa CRISTINA - CARTA
90 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
La numai 7 kilometri distanţă de municipiul Câmpulung Moldovenesc, comuna Sadova beneficiază de o poziţie geografică de excepţie. Localitatea este situată într-o depresiune de-a lungul obcinelor bucovinene, mărginită de pantele abrupte ale Măgurei, de semeţia Muncelului şi de drumul şerpuit către pasul Trei Movile. La celălalt capăt, comuna este străjuită de codri [...] citește mai mult »
20 locuri, 7 camere, 90 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Sadova, str. Principala, nr. 494, Jud Suceava
Casa IRINUCA
60 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea Casa Irinuca va ofera camere de inchiriat intr-o constructie noua situata la 10 km de orasul Campulung Moldovenesc. Pensiunea dispune de: Parter: salon (living) Bucatarie utilata modern Baie de serviciu Etaj 1: 5 camere cu pat matrimonial 2 camere cu baie proprie si cu balcon 3 camere cu baie proprie fara balcon Etaj 2: 2 camere cu balcon si baie proprie baie comuna Foisor cu [...] citește mai mult »
14 locuri, 7 camere, 60 Lei / camera dublă pentru o singură noapte

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login