Cazare Agapia fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Agapia

sortate după:
3s
8 locuri, 4 camere
1. Casa Ilea este situată în centrul satului Agapia într-o zonă deosebit de pitorească în mijlocul unei livezi de meri de aproximativ 1/2 hectare. Unitatea noastră a fost construită după modelul vechilor case de boieri (Lahovari) din zona Neamţului respectând aceeaşi configuraţie a camerelor dar la o suprafaţă construibilă mai redusă. 2. Unitatea noastră prezintă un concept [...] citește mai mult »
Agapia, nr. 556, jud. Neamt
24 locuri, 10 camere
Pe langa serviciile de cazare, Pensiunea Agapia va pune la dispozitie si alte conditii ce asigura un confort garantat oricarui profil de turist. Pensiunea Turistica Agapia isi deschide portile pentru a va primi intr-un decor de vis, peisajul inbinandu-se armonios cu valorile artistice si culturale ce vin de peste veacuri, cu monumentele istorice, religioase si cu asezamintele [...] citește mai mult »
Agapia, com. Agapia, sat Agapia, nr. 1, jud. Suceava
3
21 locuri, 9 camere
Vii ca turist, pleci ca prieten! Străjuită de cursul sinuos al pârâului Agapia, într-o zonă pitorească de la marginea Parcului Natural Vânători Neamț, uitată de griji, stres și zgomot, Pensiunea Casa dintre Pini vă pune la dispoziție 9 spații de cazare dintre care 3 camere duble matrimoniale, o cameră triplă, un apartament cu 2 camere toate dispunând de baie proprie și 4 [...] citește mai mult »
Agapia, str. Principala, nr. 241, jud. Neamt

Agapia
languages ro en de hu fr es it