C A R T A CARTA.ro

Pensiunea FLOAREA SOARELUI 3s

Pensiunea FLOAREA SOARELUI - Descriere

Pensiunea FLOAREA SOARELUI Pensiunea FLOAREA SOARELUI Pensiunea FLOAREA SOARELUI Pensiunea FLOAREA SOARELUI
Situata la numai 5 minute de centrul civic si la 2 km de DN1, pensiunea Floarea Soarelui ofera servicii de cazare si mic dejun inclus la cel mai inalt standard, intr-o ambianta calda si primitoare atat turistilor cat si celor veniti in interes de afaceri.
In apropierea pensiunii, pe DN1, se afla zona comerciala principala a Brasovului (Carrefour, Macromall, Sellgros, Metro, Praktiker, Bricostore).

Pastrand acelasi ambient primitor la etaj se afla spatiul de cazare, cu o capacitate de 34 de locuri, astfel: 8 camere single (twins), 6 camere duble, cu pat matrimonial, 2 garsoniere (o camera twins si una cu pat matrimonial) si un apartament.
Camerele, mari si luminoase, dispun fiecare de baie proprie, cu cabina de dus sau jacuzzi, televiziune prin cablu (HBO inclus) si televizoare LCD diagonala 102 cm, minibar, acces la internet wireless si aer conditionat.
Tarifele de cazare variaza in functie de perioada de cazare si de numarul de camere pe care doriti sa le rezervati.

Intr-o atmosfera calda si eleganta, restaurantul nostru, cu o capacitate de 200 de locuri, dotat cu aer conditionat, va ofera posibilitatea organizarii de evenimente personale- nunti, botezuri, petreceri, cat si profesionale-lansari de produse, intalniri de afaceri, cu posibilitatea folosirii internet-ului in restaurant.

Cartea de Oaspeți Pensiunea FLOAREA SOARELUI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login