C A R T A CARTA.ro

RESIDENCE AMBIENT 3s

RESIDENCE AMBIENT - Descriere

RESIDENCE AMBIENT RESIDENCE AMBIENT RESIDENCE AMBIENT RESIDENCE AMBIENT
Bucurati-va de un concept decazare cu totul nou la Ambient Residence!

Aici veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele noastre spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!

Tot ceea ce aveti nevoie pentru o sedere reusita din toate punctele de vedere: locatie centrala, servicii cu facilitati de 3 stele si siguranta.

Fiind situata foarte aproape de celelate 2 locatii ale noastre, hotel Ambient si pensiunea Ambient, Ambient Residence se afla la cativa pasi de punctele de atractie turistice ale Brasovului (Piata Sfatului, Biserica Neagra, etc).

Unitatea este compusa din 17 camere duble si 8 apartamente (dormitor si living room), bucatarie comuna dotata complet si un salon comun de mic dejun, cu o vedere superba catre Tampa.

DOTARI
Bucataria este complet utilata, dispune de frigider, plita electrica, filtru de cafea, toaster, sandwich maker, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri.

Toate camerele sunt pentru nefumatori .

Incepand cu anul 2016, Residence Ambient are receptie permanenta, aducand un plus de valoare raportului calitate - pret. Pe langa aceasta, pentru ca siguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheata electronic in permanenta. O sala de conferinte cu capacitate maxima de 40 locuri completeaza gama de servicii.

Cartea de Oaspeți RESIDENCE AMBIENT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login