C A R T A CARTA.ro

Vila PRATO 4s

Vila PRATO - Descriere

Vezi și:
Vila PRATO Vila PRATO Vila PRATO Vila PRATO
Villa Prato este situata chiar in inima Brasovului, intr-o zona insorita in Livada Postei, langa soseaua spre Poiana Brasov. Toate camerele mobilate cu gust sunt decorate într-un stil armonios pentru a oferi un înalt nivel de confort şi pentru a crea o atmosferă primitoare şi relaxantă.

Vizavi se afla Cladirea Rectoratului Universitatii, Casa Armatei si a Bibliotecii Judetene George Baritiu. De la Villa Prato ajungeti in doar 5 minute de mers pe jos fie in centrul vechi al orasului care gazduieste Biserica Neagra, Muzeul de Istorie din Piata Sfatului, Zona Pietonala cu magazine din Piata Sfatului si strada Republicii, fie in zona Parcului Nicolae Titulescu, Prefecturii, Primariei Vechi si a Teatrului Dramatic Sica Alexandrescu.

Datorita pozitionarii sale, Villa Prato reprezinta locatia perfecta atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

Confortul dvs este intregit de dotarea cu televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, articole de papetarie cu complimente din partea noastra .

Va invitam sa luati un mic dejun bogat in Gradina de Sticla situata la etajul superior intr-o atmosfera placuta oferindu-va totodata o minunata panorama a orasului.

Personalul de la Villa Prato se straduieste sa va ofere servicii de inalta calitate si sa va indeplineasca cerintele in masura posibilitatilor.

Cartea de Oaspeți Vila PRATO

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login