C A R T A CARTA.ro

Hotel LES JARDINS CAROL 0

Hotel LES JARDINS CAROL - Descriere

Hotel LES JARDINS CAROL Hotel LES JARDINS CAROL Hotel LES JARDINS CAROL Hotel LES JARDINS CAROL
Acest nou hotel, deschis la finele lui 2014, isi are originea in dorinta si hotararea noastra de a crea un sptaiu unic si confortabil care sa puna in evidenta atat sarmul cladirii in care se afla, cat si caracterul istoric al zonei. O caracteristica unica o reprezinta faptul cafiecare camera este diferita, avand culori si decor diferite. Astfel, fiecare client va gasi camera care sa se potriveasca stilului sau.
Doua dintre camere (5 si 6) pot fi rezervate impreuna pentru a forma un apartament cu acces separat.
Atentia la detalii a dus la implementarea multor solutii inovatoare, in incercarea noastra de a combina elementele istorice cu crintele confortului modern.
Stilul este eclectic (caracteristic perioadei in care a fost construita casa), imbinand elemente elegante din stilul Romantic European cu elemente clade si primitoare caracteristice stilului English Cottage. Majoritatea peretilor sunt decorati cu tapet belgian ce reproduce modele clasice carcteristice inceputului de secol XX, podelel sunt acoperit cu mocheta olandeza, iar baile sunt finisate cu ceramica italiana. Mobilierul, precum si multe dintre elementele de decor sunt realizate din lemn masiv de catre mesteri locali, special pentru acest proiect.

Cartea de Oaspeți Hotel LES JARDINS CAROL

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login