Vila
UNDERGROUND BUCHAREST VIP
0

‹
›
20 locuri, 9 camere, București, Anton Pann, nr. 6
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Întreaga locație 9 camere - 20 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 2025 Lei în timpul săptămânii, 2025 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Apartament 6 camere - 12 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 1575 Lei în timpul săptămânii, 1575 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Apartament 3 camere :
• pentru o singură noapte rezervată: 450 Lei în timpul săptămânii, 450 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Underground Bucharest VIP Villa se află într-o zonă centrală și are unități de cazare mobilate modern, cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Se oferă parcare publică gratuită.

Fiecare unitate de cazare are living cu un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și zonă de relaxare, cu canapea. Bucătăria dotată complet, în sistem self-catering include zonă de luat masa. Toate apartamentele au cutie de valori. Baia este dotată cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Se oferă balcon privat.

Palatul Parlamentului este la 2 km. Un magazin alimentar, un local cu autoservire și un restaurant se găsesc la 2 minute de mers pe jos. Stația de tramvai și autobuz Piața Sf. Vineri este la mai puțin de 400 de metri. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 18 km. Underground Bucharest VIP Villa oferă închirieri auto, servicii de transfer de la/la aeroport și servicii de transfer la cerere și la un cost suplimentar.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Vila UNDERGROUND BUCHAREST VIP.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

apartament 6 camere (12 locuri):
apartament 3 camere (1 locuri):

Sau rezervă:

:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

București, Anton Pann, nr. 6

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it