Căsuța
DINTRE APE
0

‹
›
6 locuri, 3 camere, Calimănești-Căciulata, str. Oltului, nr. 146, jud. Valcea
Tarife valabile din data de 01 ianuarie 2023 până în data de 31 decembrie 2023:
Tarif pentru Întreaga locație - 6 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 650 Lei în timpul săptămânii, 700 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Casuta dintre Ape Calimanesti este o locatie noua formta dintr-o cladire cu 3 dormitoare (fiecare cu intrare separata, baie proprie, pat dublu 160x200 si pat simplu 100x200. Fiecare dormitor are acces direct pe terasa si vedere catre lacul propriu de pescuit (2700 m2).

Intr-o alta cladire se afla sala de mese si bucataria + o baie de serviciu. De asemenea exista un foisor cu chiuveta, gratar, plita cu soba.

Locatia se afla la 2km de centrul orasului, accesul catre locatie se faca usor cu orice tip de autoturism (doar o bucata de drum de 500m este neasfaltat.)

Piscina proprie pe malul lacului cu suprafata de 30m2 (cu sisteme profesionale de filtrare) Lacul de pescuit este accesibil doar celor cazati (este populat cu peste - se practica doar pescuit sportiv, orice peste se elibereaza)

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   camere cu baie

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   bucătărie
 •   piscină
 •   foișor
 •   grătar
 •   lac de pescuit

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Căsuța DINTRE APE.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

întreaga locație (6 locuri):

Sau rezervă:

:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Calimănești-Căciulata, str. Oltului, nr. 146, jud. Valcea

Cartea de Oaspeți


0745 635 097
languages ro en de hu fr es it