C A R T A CARTA.ro

Vila CORINA 0

Vila CORINA - Descriere

Vila CORINA Vila CORINA Vila CORINA Vila CORINA
Vila CORINA este situata in centrul Statiunii balneo-climaterice Caciulata, foarte aproape de Parcul Acvatic din incinta complexului hotelier Caciulata- Cozia-Oltul, (150 m, maxim 3 minute de mers pe jos) si la 200 m de Manastirea Cozia, pe partea dreapta a drumului european Ramnicu Valcea - Sibiu (la 80 m departare de acesta si 50 m de malul Oltului).

Vila ofera exclusiv cazare in 7 camere dotate cu: pat dublu matrimonial, televizor, aer conditionat in camerele cu baie proprie, internet WI-FI. Dintre acestea, 4 camere sunt cu baie proprie iar 3 camere sunt deservite de 2 bai comune amplasate pe hol.

Una dintre camerele cu baie proprie dispune de pat matrimonial si de un pat suplimentar (un adult sau 2 minori).

La parter, exclusiv pentru clienti,sunt amenajate o bucatarie complet utilata (vesela, aragaz, combine frigorifice, cuptor cu microunde, filtru de cafea, storcator fructe) si un spatiu pentru servirea mesei.

In curte exista terasa exterioara si gratar acoperit. (Pentru folosirea gratarului clientii trebuie sa-si asigure lemne/carbuni)

SE ASIGURA PARCARE IN CURTEA VILEI IN LIMITA SPATIULUI DISPONIBIL.

NU ACCEPTAM ANIMALE DE COMPANIE!

Preturile camerelor sunt afisate in sectiunea TARIFE.

Pentru ocazii speciale(PASTE,1 MAI,RUSALII, 1 IUNIE, CRACIUN, REVELION, etc.) tarifele se modifica si sunt evidentiate la rubrica OFERTE SPECIALE.

Avansul este de 30 % din suma totala.

REZERVAREA SE FACE EXCLUSIV TELEFONIC : 0745045172.
Pentru perioada estivala rezervarea se face pentru cel putin 3 nopti de cazare.Pentru perioade de 1 - 2 nopti cazarea se asigura in limita spatiului ramas disponibil.

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login