C A R T A CARTA.ro

Vila CORINA 0

Vila CORINA - Descriere

Vila CORINA Vila CORINA Vila CORINA Vila CORINA
Vila CORINA este situata in centrul statiunii balneo-climaterice Caciulata, foarte aproape de Parcul Acvatic din incinta complexului hotelier Caciulata- Cozia-Oltul, (150 m, max. 3 minute de mers pe jos) si la 200 m de Manastirea Cozia, pe partea dreapta a drumului european Ramnicu Valcea - Sibiu (la 80 m departare de acesta si 50 m de malul Oltului).

Vila CORINA este casa particulara care inchiriaza camere pentru petrecerea timpului liber.Camerele sunt dotate cu: pat dublu matrimonial(160/200 cm), televizor LCD, aparat aer conditionat(doar in camerele cu baie proprie), internet WI-FI gratuit.Doua camere au pe langa patul matrimonial cate un pat suplimentar (disponibil pentru 1 adult sau 2 minori).Detalii se pot obtine la telefon.

La parter, exclusiv pentru clienti,sunt amenajate o bucatarie complet utilata (vesela, aragaz, combine frigorifice, cuptor cu microunde, filtru de cafea) si un spatiu pentru servirea mesei.

In curte exista terasa exterioara si gratar acoperit. (Pentru folosirea gratarului clientii trebuie sa-si asigure lemne/carbuni).Parcarea se asigura in curtea vilei ,pentru cel mult 6 autoturisme.
NU ACCEPTAM ANIMALE DE COMPANIE.

Rezervarea se face exclusiv la numarul de telefon afisat pe site-0745045172.

Pentru perioada estivala rezervarea se face pentru cel putin 3 nopti de cazare.
Pentru perioade de 1 - 2 nopti cazarea se asigura in limita spatiului ramas disponibil.

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login