C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA RAUL 0

Pensiunea CASA RAUL - Descriere

Vezi și:
Pensiunea CASA RAUL Pensiunea CASA RAUL Pensiunea CASA RAUL Pensiunea CASA RAUL
Pensiunea este amplasata in cartierul Gruia,langa stadionul CFR,in apropierea de gara si autogara beta cluj,spitalul clinic de pediatrie 2 si3,UBB.Distanta pana in centrul orasului se parcurge in 10min pe jos.In apropierea pensiunii se poate vizita dealul Cetatuia si sectia in aer liber al muzeului etnografic al Transilvaniei,iar pana la Stadionul Cluj Arena se fac 10 minute in plimbare.

Pensiunea modernă şi confortabilă este o escapadă din forfota oraşului, însă, în acelaşi timp este un punct de unde puteţi ajunge foarte uşor în Centru şi spre principalele atracţii ale oraşului.Pensiunea dispumne de 10 camere dintre carte 8 duble twin si matrimoniale si doua triple.Camerele sunt dotate cu baie proprie tv cablu internet wireless LCD.Pensiunea are parcare proprie.In apropiere se gasesc magazine alimentare ,restaurante ,farmacie cat si statia pentru mijloacele de transport in comun/

Ne recomandă serviciile de calitate şi preţurile avantajoase practicate la cazare. Îţi oferim un spaţiu de cazare confortabil şi liniştit, optim pentru vacanţele, vizitele personale sau în interes de afaceri în Cluj-Napoca

Camerele sunt disponibile în variantele:

Camera Single
Casa Raul vă oferă cazare ieftină în Cluj-Napoca. Camera single este echipată complet şi modern pentru a va oferi confortul propriei locuinţe.

Camera Double
Casa Raul are 4 camere duble (două paturi separate). Acest spaţiu de cazare din Cluj-Napoca este renumit pentru atmosfera familială, serviciile de calitate şi preţuri mici la cazare.

Camera 3 paturi

Camerele sunt amenajate cu mobilier modern, stilizat. Pensiunea Casa Raul pune la dispoziţia clienţilor săi toate serviciile necesare pentru confort şi bună dispoziţie.

Fiecare cameră are o culoare distinctă, astfel încât o puteţi alege pe aceea care se potriveşte cel mai bine personalităţii Dumneavoastră.

În camere, dotările sunt:
- TV cablu
- LCD
- Baie cu cabină de duş
- Internet Wireless

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA RAUL

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login